به گفته متخصصین، ویروس کرونا در کودکان و نوزادان اغلب بدون علامت است یا علائم خفیفى را در این گروه نشان میدهد؛ البته این ویروس در کودکانی که بیماری زمینهای دارند تهاجم پیدا میکند و ممکن است نیاز به استفاده از دستگاه اکسیژن مکمل نیز باشد.
در دوماه گذشته، همراه با شیوع گسترده ویروس کرونا در هرمزگان، آمار مبتلایان در نوزادان و کودکان نیز افزایش یافته بود که دو کودک هشت تا ده ساله و نوزاد 11 ماهه جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند.
بیشتر بخوانید : کامپوزیت ونیر در سعادت آباد
در این رابطه مدیر روابط عمومى دانشگاه علوم پزشکى هرمزگان در گفتگو با تسنیم گفت: در هفتههاى اخیر علاوه بر کاهش آمار بسترى بیماران کووید١٩ در استان، خوشبختانه موارد بدحال و مثبت قطعى بین نوزادان و کودکان هم کاهش داشته است.
فاطمه نوروزیان ادامه داد: البته مراجعه کنندگان به مراکز درمانى و موارد بسترى مشکوک به کرونا در این گروه همچنان وجود دارد که نیازمند رعایت اصول بهداشتى و آگاهى نسبت به علائم بیمارى در آنها، میباشد.
در این رابطه متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتوگو با تسنیم گفت: علائم در این گروه هیچ تفاوتی با علائم بزرگسالان ندارد؛ البته ممکن است علائم دیگری در کودکان بروز کند که باید مورد توجه خانوادهها قرار بگیرد.
پریوش داوودیان ادامه داد: در کودکان زیر یک سال تب بالا اهمیت بسیار زیادی دارد، بنابراین در صورتی که تب با درمانهای عادی پایین نیاید، والدین باید کودک را نزد پزشک بیاورند و پزشک، کرونا را نیز در لیست تشخیصهای خود قرار دهد.
وی اضافه کرد: علامت دیگری که بسیار شایع است و هر سال در فصل تابستان بسیاری از کودکان با آن مواجه میشوند، اسهال و استفراغ است و با توجه به اینکه این دو علامت میتوانند از علائم گوارشی کرونا باشند، باید مورد توجه خانواده و پزشک بیمار قرار بگیرد.
به گزارش تسنیم، همچنان ویروس کرونا در هرمزگان از بین نرفته است و اکنون در شاخه نزولى پیک آن قرار داریم و باید اصول بهداشتى را بویژه براى کودکان رعایت کنیم.
شاید ابتلا به کرونا در کودکان علائم ایجاد نکند اما قابلیت سرایت به سایر افراد را نیز دارد و همچنین ممکن است منجر به وضعیت حاد و بروز علائم شدید در این گروه شود که باید مراقبت هاى لازم را انجام داد و درصورت بروز علائم مشکوک در بین نوزادان و کودکان، به مراکز درمانى مراجه کرد.